ÅRSMÖTE I

 

ägde rum

Torsdagen den 8 mars 2018

Klockan 18.00 på Boxholms Bibliotek

För femte året på raken höll Föreningen Krafttaget årsmöte på Boxholms bibliotek. Vi hade fått plats i klubblokalen även denna gången för vi var endast 21 närvarande, men det är trevligare att vara på biblioteket och det blir inte lika trångt. Speciellt nu då Boxholmsbladet tillverkas i klubblokalen så det är ganska rörigt där.

Föreningens årsmöten brukar vara ganska trivsamma tillställningar, så var det även denna gång. Johan Birath tog till orda och första punkten gällde val av ordförande och sekreterare för årsmötet och det blev som det brukar bli, de "sittande" valdes. En förändring skedde i styrelsen. Gunilla Kindberg har varit med hela tiden men hon ville inte väljas om. Hennes plats i styrelsen tas i stället av Mikael Lüddekkens Persson. I övrigt består ju styrelsen av ordföranden Johan, P-O Tureson (kassör), Klas Johansson (sekreterare), Kerstin Andersson och Sonia Södergren.

När Johan förklarat årsmötet avslutat blev det fika, något som Klas och Ann-Sofie ordnat. Fyrtio frallor hade levererats av Konsum, och de hade bretts med smör och försetts med ost, och det blev inte så jättemycket över denna gången. Två gurkor, fem paprikor och en stor bytta med smör (Flora) kan vara bra att minnas till kommande år... Liksom fem större kaffetermosar och en termos med tevatten, socker, skedar, lite mjölk. Det tog ungefär tre kvart att brygga allt kaffe med två bryggare och någon timma att fixa det övriga, detta kan va bra att minnas till kommande år.

Claes-Göran Olson var inbjuden till årsmötet för att svara för underhållningen. Nåja, han var i alla fall ombedd att spela lite på sin nyckelharpa och kanske berätta lite minnen. När sympatiske Claes-Göran får huvudrollen så blir det alltid mysigt och trivsamt, så även denna gången. Det går att lyssna på honom via ljudlänken nedan.

Så småningom blev det dags att bryta upp och ge sig ut i vinterlandskapet denna ihärdiga vinter, även om nog de flesta kände att Claes-Göran kunde fått hålla på ett tag till...

 

Protokollet

I pdf-format

I word-format

 

Länk till broschyren med dagordning, verksamhetsberättelse och verksamhetsplan.

Bilder från årsmötet.

Lyssna på Claes-Göran Olson från årsmötet (längd: 25.14).

Klas Johansson
 

<<---OM KRAFTTAGET     |    STARTSIDA--->>